Odoo

Het bereiken van eenvoud staat centraal

Door de inzet van Odoo bereiken wij voor onze klanten dat zij een stuk eenvoudiger gaan werken. Ook zijn de implementaties goed in fasen af te bakenen, waardoor eventueel geleidelijk winsten kunnen worden behaald zonder dat klanten aan een zware software implementatie vastzitten. U hoeft niet te gaan voor een alles of niks scenario en kan het pakket geleidelijk binnen uw bedrijf uitrollen.

Vlot aan de slag met een goede basisoplossing

U heeft meteen een goede basisoplossing voor uw bedrijf. Eventuele specifieke aanpassingen zijn simpel te realiseren. U kunt tevens de basisoplossing vlot aanvullen met verschillende apps waarvan er ruim 10.000 zijn ontwikkeld.

Odoo een onbekende naam

Binnen de Nederlandse ERP-markt is Odoo onverdiend nog relatief onbekend. U kunt uiteraard gaan voor de bekende namen, maar dan doet u hetzelfde als uw conculega’s. Maak een verschil en bouw een voorsprong op.

Jaren ervaring en toegespitst op uw branche

Wij hebben vanaf 2015 ervaring met de implementatie. Wij hebben verschillende soorten klanten geholpen in de volgende branches:

  • Kinderdagverblijven
  • Installatiebedrijven
  • Handelsbedrijven
  • Productiebedrijven

Zit uw branche er niet tussen. Wij zien het als een uitdaging om u een passende oplossing te geven.
 

Graag helpen wij u met een goede implementatie

Ons bedrijf OntwikkelingInEenvoud is Odoo-partner en haar medewerkers kunnen u perfect helpen om Odoo te implementeren

Ja, ik wil ook eenvoudig werken met Odoo

Vertrouwde dagelijkse support

OntwikkelingInEenvoud helpt ook haar klanten met het dagelijks beheer van Odoo. Klanten kunnen technische en functionele vragen stellen.

Vertel mij meer over het goede support