ISAH

ERP Pakket

ISAH is een klassiek ERP-pakket welke specifiek is ontwikkelt voor de maakindustrie. Binnen ISAH kan de voorcalculatie, werkvoorbereiding, productie en magazijnbeheer worden uitgevoerd. De database is specifiek ingericht op MSSQL.

Wilhelm Tell beheert ISAH

Voor onze klanten beheren wij ISAH en zorgen wij ervoor dat dit pakket optimaal wordt ingezet. Wij proberen hierbinnen verder te kijken dan alleen de functionaliteit van het pakket en leggen vaak de nadruk op de inzetbaarheid van het pakket in het bedrijf. Hiermee bieden wij dikwijls toegevoegde waarde aan onze klanten in de inzet van ISAH binnen hun bedrijf. Wij kunnen u echt goed en neutraal adviseren met betrekking tot ISAH, omdat wij onafhankelijk van hen zijn.

Technische aanpassingen

Wij verzorgen ook aanpassingen in ISAH met VBscript en Crystal Reports en/of Fast Reports. Hierbij letten wij goed op de beperkingen van deze aanpassingen en zullen indien dit onze klanten geld bespaard kiezen voor andere technische oplossingen, zoals WTell.  De techniek is voor ons van ondergeschikt belang.  Het gaat erom dat uw bedrijf optimaal gaat functioneren.  Het liefst doen wij dit uiteraard zonder te programmeren.

Maatwerk gebaseerd op controle

Ons maatwerk in ISAH beheren wij middels moderne technieken, zoals Github en hebben wij gelaagd opgebouwd. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten vaak vlot maatwerk bouwen en ontwikkelen. Ook hebben wij een set standaard maatwerkrapporten en code in beheer, waardoor wij fouten en ontwikkeltijd voor onze klanten besparen. Ook kunt u hiermee vlotter naar een nieuwe versie van ISAH migreren, omdat delen van onze code al bij nieuwere ISAH versies draaien.

ISAH, dat kan beter met WTell

Net als u hebben wij het druk genoeg om niet steeds hetzelfde te hoeven doen en werken wij graag gestandaardiseerd.

Verruim u horizon en kijk verder dan 1 software leverancier.

Kortom ISAH,  dit kan beter met WTell

Ja, ons bedrijf wil ook beter met ISAH gaan werken