Wilhelm Tell actief op het snijvlak van organisatie en IT-oplossingen (ERP)

Vaak geen helder zicht op IT inrichting en organisatie

Wij zijn vanaf 2001 actief met het ondersteunen van onze klanten op het raakvlak van hun bedrijfsprocessen en automatisering. Onze overtuiging is dat door het goed afstemmen van het bedrijf met de IT enorme voordelen zijn te behalen. Helaas zien we in de praktijk dat de meeste bestaande implementaties van IT dit vaak niet of onvoldoende bereiken. Hierdoor worden de oorspronkelijke doelstellingen van IT-implementaties niet bereikt.

Wij geloven door onze eigen ervaring dat dit wel kan !!!

Onze geschiedenis

Wij hebben een lange weg gelopen om tot onze huidige inzichten en filosofie te komen.  U hoeft deze weg door samenwerking met ons niet zelf te lopen en kan meteen met onze ervaring aan de slag.

De moderne sage van Wilhelm Tell
Geschiedenis

Is altijd maar maatwerk de oplossing?

Wij zijn vanaf 1999 begonnen om klanten te ondersteunen met het implementeren, aanpassen en beheren van hun ERP-pakket. Dit was in de meeste gevallen ISAH.  Na enkele jaren viel het ons op dat wij klanten op steeds dezelfde wijze moesten helpen. Kan dit niet anders, vlotter, goedkoper en eenvoudiger voor bedrijven?!

Vanaf 2004 maken wij gebruik van onze eigen standaard maatwerkoplossing WTell, waarbij wij de grotere aanpassingen binnen het bedrijfsproces van onze klanten ondersteunen, welke niet of met veel maatwerkaanpassingen binnen standaard pakketten zijn te realiseren.

WTell gebruiken wij voor het leveren van een eenvoudige interface voor de basis bedrijfsprocessen van onze klanten, voor het combineren van gegevens uit verschillende bronnen of indien wij op verschillende platformen moeten communiceren, zoals op mobiele telefoons.

Een andere grote en belangrijke toepassing van ons platform is het verzorgen van de communicatie met uw bedrijf met externe applicaties, cnc-machines en/of cadcam toepassingen.

Op zoek naar meerwaarde voor klanten door standaard oplossingen

Vanaf 2014 zijn we begonnen met het implementeren van Odoo voor onze klanten. In die periode hebben we onze focus ook meer verlegd van technische aanpassingen naar meer organisatie advies, omdat hier naar onze mening ook de nadruk hoort op te liggen.  We zijn vanaf die periode ook oplossingen voor specifieke branches gaan ontwikkelen, o.a. Kinderdagverblijven, installatiebedrijven, handelsbedrijven en uiteraard ons speerpunt productiebedrijven.

Vanaf het najaar 2017 bieden wij ook aan onze Odoo-klanten een standaard koppeling met WTell aan en wij zien dat zij vlot en optimaal van deze oplossing gebruik kunnen maken, waarbij Odoo en WTell perfect met elkaar samenwerken.  De achterliggende filosofie van de 2-programma’ s is gelijk.  Denk aan de gebruiker en houdt het simpel.

 

Groei voor onze klanten

Hoe zorgen wij voor groei om meer klanten te ondersteunen?

Om sneller te kunnen groeien hebben wij ook in de periode 2015-2017 met verschillende partijen binnen 1 organisatie samengewerkt. Deze samenwerkingsverbanden hebben niet gebracht wat wij voor onze klanten beoogden.  Vanaf 1 juli 2017 werkt Wilhelm Tell als zelfstandig bedrijf samen met andere specialisten in verschillende samenwerkingsverbanden. Ons gezamenlijk doel is om klanten te helpen om hun bedrijfsprocessen goed te organiseren en hier IT als middel zo optimaal mogelijk in te zetten. Graag delen wij onze kennis en kunde met anderen, zodat wij er met zijn allen er beter van worden.

De werkzaamheden binnen Odoo hebben wij vanaf oktober 2017 ondergebracht in OntwikkelingInEenvoud B.V. Voor meer specifieke informatie over onze oplossingen met Odoo verwijzen wij u naar de website van www.oi1.nl

 

Graag werken we met u samen

Momenteel werken wij met een goed team van ervaren mensen aan leuke en belangrijke projecten voor onze klanten.  Uiteraard kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ons uiterste best doen om uw organisatie en/of bedrijf goed te ondersteunen.  We hebben na ruim 15 jaar een goede verzameling standaard bedrijfsoplossingen met onze gereedschappen Odoo, WTell en ISAH

Wij kunnen veel voor u betekenen.

Graag maken wij een scan van uw bedrijfsprocessen en u zult zien dat bepaalde zaken vlot voor u worden opgelost, waardoor uw onderneming goed kan gaan presteren.

Binnen ons bedrijf is tevens ruimte voor ondernemend personeel of ondernemende partners, welke het top vinden om IT optimaal in te organiseren voor onze klanten, waardoor zij zich goed kunnen ontwikkelen.  Actuele vacatures kunnen op onze website worden gevonden. Welkom in ons team.

Wij zullen de komende jaren met onze partners, personeel en klanten tot goede oplossingen komen, waarbij kwaliteit bij ons belangrijker is dan de kwantiteit. Ons streven is om vlotte en eenvoudige oplossingen te leveren. U verdient een helder zicht op uw onderneming.

Remko Strating